Batterij huren Amsterdam

Onze batterijen

Batterij huren in Amsterdam

Heb je tijdelijk stroom nodig op een locatie waar geen aansluiting aanwezig is? Wil of mag je geen generator of aggregaat gebruiken? Onze draagbare en mobiele baterijen kunnen als accu worden gebruikt tijdens festivals en evenementen, op bouwplaatsen en op iedere andere plek waar je tijdelijk een stopcontact nodig hebt. De toepassingen zijn eindeloos: met onze batterijen lever je stroom voor bijvoorbeeld beeld en geluid, gereedschap of huishoudelijke apparaten. Onze batterijen zijn voorzien van gangbare 230V of 400V stopcontacten en kunnen zowel binnen als buiten worden gebruikt.


Verbod op dieselaggregaten in Amsterdam

De gemeente Amsterdam maakt werk van de energietransitie. Sinds 2020 zijn dieselaggregaten verboden op Amsterdamse festivals. En in Amsterdam-West geldt sinds eind 2020 een verbod op oude aggregaten voor verbouwinging. We verwachten dat ook op bouwplaatsen de inzet van aggregaten verder zal worden beperkt in de toekomst. En dat is wel zo fijn voor de omgeving, want aggregaten brengen veel overlast met zich mee. Niet alleen zorgen ze voor herrie en trillingen, maar ook voor de uitstoot van CO2, stikstof en fijnstof. Met een accu bied je daarentegen een stille, schone en betrouwbare stroomvoorziening 


Maatwerkoplossingen zijn mogelijk

Zonnepanelen nodig om de batterijen op te laden? Of een kabelhaspel om de stroom tot 50 meter verderop te leiden? Wij bieden maatwerkoplossingen voor speciale projecten.


Ons pickup-point in Amsterdam

In juni 2021 hebben wij een pickup-point geopend in Haarlem, op slechts 15 minuten rijden van Amsterdam. De batterijen kunnen hier op werkdagen tussen 9 en 17 uur worden opgehaald en teruggebracht. Reserveren kan telefonisch of eenvoudig via onze webshop.