Excl. BTW Incl. BTW

2.4 kWh batterij 'Koala'

1 dag 65,00
Excl. BTW
1 week 130,00
Excl. BTW

Producteigenschappen

Capaciteit
2.4 kWh
Bruikbare capaciteit
2.0 kWh
Vermogen
1.0 kW
Lengte
49.4 cm
Hoogte
36.5 cm
Breedte
16.5 cm
Type
Litihium-Ion NMC
Gewicht
23 kg
Omstandigheden
0-40 graden Celsius / 10-90% luchtvochtigheid
Battery type
Li-ion
Voltage
230 V
Type connectoren power out
2x AC 230 V, 4x USB, 1x USB C, 1x DC5521 (12 V, 3 A)

Omschrijving

Let op: alleen op te halen in Schiedam of bezorging per koerier

 

Deze batterij wordt standaard geleverd met maximaal 2400 Wh aan bruikbare energie. De batterij kan in een paar uur opgeladen worden aan ieder 230 V stopcontact. Optioneel wordt een draagbaar zonnepaneel meegeleverd, waardoor je nog langer van de batterij gebruik kunt maken. De batterij is voorzien van 2 standaard 230 V stopcontacten, waarmee in totaal tot 1000 W aan vermogen geleverd kan worden. Ook is de batterij voorzien van een 12 V, 9 A DC aansluiting, voor bijvoorbeeld het opladen van telefoons via USB of voeden van led-verlichting. Dankzij de robuuste behuizing is de batterij geschikt voor vele toepassingen in diverse omgevingen, zowel binnen als buiten. Zeer geschikt als mobiele bron van stroom voor beeld en geluid, oplader van gereedschappen, een koelkast, ventilator of andere apparatuur. Ook geschikt als noodstroomvoorziening voor huishoudelijke apparatuur zoals cv-ketels, koelkasten en wifi-routers.

 

Geschikt voor:

  • Events
  • Bouwketen
  • Outdoor
  • Oplader
  • Recreatie
  • UPS-noodstroom

 

Wil je weten hoe lang je met deze batterij kan doen? Kijk dan in onderstaande tabel, of laat je adviseren door een van onze medewerkers.

 Aan bovenstaande tabel kunnen geen rechten worden ontleend. De tijdsduur is afhankelijk van het gevraagde vermogen en de specifieke toepassing van de aangesloten apparatuur. Alle batterijen hebben een eigengebruik die ten koste gaat van de bruikbare capaciteit. Bij langdurig gebruik zal dit meer invloed hebben.

Een beoordeling toevoegen