Onze expertise

Bij Rent a Battery zijn wij meer dan alleen leveranciers van batterijen; wij zijn jouw toegewijde partners voor de realisatie van duurzame energieoplossingen. Onze activiteiten omvat niet alleen het verstrekken van gedegen advies en het uitvoeren van installaties, maar ook diepgaande analyses, het opstellen van gedetailleerde projectverslagen en de inzet voor een emissieloze wereld.


Hulp nodig bij het selecteren van de juiste batterij? Vaak is het lastig in te schatten hoeveel energie er wordt verbruikt en welke batterij nodig is. Wij denken graag mee om te komen tot de best passende oplossing. Daarnaast kunnen we helpen bij het bepalen van de stroombehoefte en een stroomplan opstellen dat past bij een project, festival of evenement.


Gedegen advies


Onze advisering biedt inzicht en expertise op maat. Voorafgaand aan ieder project vindt altijd een inventarisatie plaats om de stroombehoefte te bepalen en het stroomplan op te stellen. We bekijken welke stroombronnen er eventueel al aanwezig zijn, en selecteren de meest geschikte batterij. 


Installatie en inbedrijfstelling


Wij zijn doeners. Ons ervaren team van technici verzorgt de volledige installatie en inbedrijfstelling van batterijoplossingen, waarbij we streven naar een naadloze integratie in de bedrijfsprocessen. Hierbij maken we duidelijke werkafspraken met de huisinstallateur en andere betrokkenen.


Realtime monitoring


Gedurende het project houden wij met realtime monitoring continu de status en prestaties van onze systemen in de gaten. Mochten er zich storingen voordoen, dan kunnen we deze meestal op afstand verhelpen, en zonodig is er altijd binnen 24 uur iemand ter plaatse.


Gedetailleerde projectverslagen


Onze experts stellen na afloop van een verhuurperiode projectverslagen op, waarin de prestaties en besparingen worden getoond. Hiermee wordt zowel inzicht geboden op het gebied van CO2- en NOx-reductie, als de generator-draaiuren en liters diesel die bespaard zijn.Onderzoek en innovatie


Wij zijn voortdurend bezig met onderzoek naar de nieuwste ontwikkelingen in batterijtechnologieën en duurzame energie. Samen met onze toeleveranciers én klanten werken we continu aan het doorontwikkelen en verbeteren van onze systemen. Emissieloze toekomst


Wij zijn gepassioneerd over het creëren van een emissieloze wereld. Elk project dat we aannemen, draagt bij aan deze visie. Door te kiezen voor Rent a Battery draag je bij aan een duurzamere toekomst voor ons allemaal.