Service en advies

Wat is een Watt?

Bepalen welke of hoeveel batterijen je nodig hebt? Dat hangt af van het benodigde vermogen en energie. Op vrijwel ieder apparaat is een naamplaatje  te vinden met specificaties. Hierop staat aangeven hoeveel Watt het apparaat vraagt. Om te de jusite batterij te kiezen, moet bepaald worden hoeveel vermogen en gevraagd wordt, en voor welke tijdsduur dit het geval is. 


Vermogen: het vermogen in W dat een apparaat vraagt wanneer het is ingeschakeld. Bijvoorbeeld 100W voor een TV, of 1.000W (= 1kW) voor een waterkoker. 


Energie: de capaciteit van een batterij wordt gegeven in Wh of kWh. Diit bepaalt hoe lang een batterij een apparaat van het benodige vermogen kan voorzien. Een batterij met capaciteit van 1 kWh kan bijvoorbeeld een uur lang een waterkoker van 1kW van stroom voorzien.


Advies

Hulp nodig bij het selecteren van de juiste batterij? Vaak is het lastig in te schatten hoeveel energie er wordt verbruikt, en welke batterij nodig is. Wij denken graag mee om te komen tot de best passende oplossing. 


Accesoires

Kabelhaspel of verlengsnoer nodig? Of zonnepanelen om de batterijen op te laden? Wij bieden passende accessoires, zodat alle benodigde randapparatuur in één keer besteld kan worden.


Speciale projecten

Staat er onderhoud gepland aan de serverruimte en moet er een UPS geplaatst worden? Of moet er gedurende een weekend noodstroom op afroep beschikbaar zijn? Wij ontzorgen door een passende oplossing voor elk stroomvraagstuk te bieden.


Stroomplannen

Wij kunnen een stroomplan opstellen dat past bij uw project, festival of evenement.