Batterij huren Rotterdam

Het beste alternatief voor dieselaggregaten

Heb je stroom nodig op een plek waar geen stopcontacten zijn? En wil of mag je geen gebruik maken van een aggregaat of generator? Huur dan een van onze batterijen. Wij bieden een uitgebreid aanbod batterijen, van klein tot groot, aan onze klanten in de regio Rotterdam.


Evenementen met stille en schone stroom

Een feestje aan de Kralingse plas of een evenement in het Zuiderpark? Gebruik onze batterijen voor de stroomvoorziening van beeld en geluid, huishoudelijke apparatuur of als oplader van laptops en telefoons. Verminder uitstoot op de bouwplaats

In Rotterdam wordt altijd gebouwd, en staan nu nog veel aggregaten op de tientallen bouwplaatsen in de stad. Gemeente Rotterdam streeft naar een gezonde leefomgeving voor al haar inwoners. Uitstoot van CO2, Stikstof en fijnstoffen door aggregaten op bouwplaatsen passen niet bij deze ambitie. Rotterdam was ruim tien jaar geleden één van de eerste steden die een milieuzone voor auto's invoerde. En schepen mogen  sinds 2012 al geen stroom opwekken met dieselaggregaten. Onze verwachting is daarom dat het gebruik van aggregaten minder vaak mogelijk zal zijn in de toekomst.


Maatwerk is mogelijk

Een betrouwbare stroomvoorziening is van cruciaal belang. Wij denken graag mee over hoe dat gerealiseerd kan worden. We kunnen bijvoorbeeld in extra zonnepanelen voorzien, een weerbestendige behuizing leveren, of kabelhaspels en oplaadvoorzieningen toevoegen voor een project.


Pickup-point in de regio Rotterdam: Ons kantoor in Schiedam

De regio Rotterdam bedienen wij vanuit onze locatie in de 's Gravenlandsepolder in Schiedam. We zijn eenvoudig te bereiken vanaf rijkswegen A20 en A4. Op werkdagen zijn we tussen 8.30 en 17.00 aanwezig voor het ophalen en terugbrengen van batterijen.