Batterij huren Utrecht

Utrecht werkt aan schone lucht

Gemeente Utrecht werkt aan een voorstel waarmee de meest vervuilende mobiele bouwwerktuigen worden geweerd uit de stad. Volgens de gemeente dragen deze machines voor een belangrijk deel bij aan de verontreinigde lucht in Utrecht.

We verwachten dat ook op bouwplaatsen de inzet van aggregaten verder zal worden beperkt in de toekomst. En dat is wel zo fijn voor de omgeving, want aggregaten brengen veel overlast met zich mee. Niet alleen zorgen ze voor herrie en trillingen, maar ook voor de uitstoot van CO2, stikstof en fijnstof. Met een accu bied je daarentegen een stille, schone en betrouwbare stroomvoorziening 


Batterij als alternatief voor aggregaat

Heb je stroom nodig voor beeld, geluid of andere apparatuur op een locatie waar geen aansluiting aanwezig is? En wil je liever geen ronkende, stinkende aggregaat gebruiken? Onze draagbare en mobiele baterijen kunnen als accu worden gebruikt tijdens festivals en evenementen, op bouwplaatsen en op iedere andere plek waar je tijdelijk een stopcontact nodig hebt. De toepassingen zijn eindeloos: met onze batterijen lever je stroom voor bijvoorbeeld beeldschermen en projectoren, geluidsapartuur, verlichitng, gereedschap of huishoudelijke apparaten. Onze mobiele en draagbare batterijen zijn voorzien van de bekende 230V of 400V stopcontacten en zijn geschikt voor zowel indoor- als outdoorgebruik.


Maatwerk kan geregeld worden

Wij draaien onze hand niet om voor een uitdagend project. Moet de batterij op een speciale locatie geplaatst worden? Heb je extra zonnepanelen nodig om de batterijen op te laden? Of wil je graag een kabelhaspel om de stroom tot tientallen meters verderop te brengen? Wij denken graag mee en bieden maatwerkoplossingen voor speciale projecten.


Ons pickup-point in Utrecht

In juni 2021 hebben wij een pickup-point geopend in Utrecht op de Atoomweg 274. Een ideale locatie, vlak bij de oprit naar de A2. De batterijen kunnen hier op werkdagen tussen 8 en 17 uur worden opgehaald en teruggebracht. Op zaterdag zijn we geopend tussen 8 en 14 uur.  Reserveren kan telefonisch of eenvoudig via onze webshop.