Vergroten netaansluitingU heeft een grotere aansluiting aangevraagd, maar de netbeheerder laat u nog maanden of zelfs jaren wachten?

Rent a Battery kan morgen al een tijdelijke vergroting verzorgenDoor congestie op het stroomnet duurt het aanvragen van een grotere netaansluiting steeds langer. Het kan vaak wel maanden tot zelfs jaren duren voordat u bij de netbeheerder aan de beurt bent. Door het plaatsen van een tijdelijke batterijcontainer kunnen de gevraagde pieken geleverd worden. Wanneer de stroomvraag weer minder is kan de batterijcontainer weer bijladen vanuit de te kleine aansluiting.


Rent a Battery levert tijdelijke oplossingen voor:


Voor bedrijven die willen groeien


U wilt uitbreiden met een nieuwe productielijn? Of gaat meer stroom gebruiken door meer werkplekken? Rent a Battery boost uw bestaande aansluiting met een extra 36 kW Dolphin of zelfs met meerdere 200 kW Grizzlies. U hoeft niet meer te wachten tot de netbeheerder uw aansluiting komt verzwaren. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.Voor nieuwbouw met een te kleine aansluiting


Het nieuwe gebouw is net opgeleverd, maar het duurt nog maanden voordat de benodigde stroom geleverd kan worden? Rent a Battery plaatst een batterijsysteem die alle pieken in de stroomvraag kan leveren totdat de aansluiting vergroot is. Wachten met van gas los is niet meer nodig. De elektrificatie kan direct beginnen dankzij onze batterijcontainers.Voor laadpleinen voor elektrische auto's en vrachtauto's


Uw personeel en klanten wilt u graag laadpalen aanbieden, maar de elektriciteitsaansluiting heeft onvoldoende capaciteit? Met de tijdelijke oplossingen van Rent a Battery kunnen direct laadpleinen aangelegd worden. Of het nu voor elektrische auto's of vrachtwagens is, voor DC-snelladen of gewone laders: onze mobiele batterijsystemen bieden uitkomst. En wanneer er zonnepanelen aanwezig zijn, kunnen we ook helpen met HBE's.Voor het boosten van bouwaansluitingen


Is de bouwaansluiting te beperkt om al het materieel van stroom te voorzien? Rent a Battery heeft ruime ervaring met het leveren van hoge vermogens voor torenkranen, bouwketen, het opladen van graafmachines en ander materiaal. Beperk het aantal dieselaggregaten of maak de hele klus zero-emissie! Vraag ons naar de mogelijkheden.Deze klanten gingen u voor:


Genpower: elektrificatie appartementencomplex, wachttijd aansluiting 6 maanden


In Leiden moest na oplevering van het full electric appartementencomplex nog ruim een half jaar gewacht worden op de verzwaarde elektriciteitsaansluiting. In de tussentijd zorgde een Grizzly ervoor dat alle bewoners konden koken, dat de lichten brandden en de koelkast aanbleef. Dolphin voor freesmachine


Onze klant OV tech heeft een nieuwe freesmachine gekocht. De freesmachine vraagt om een aansluiting die op 63A is afgezekerd, terwijl er maar 25A beschikbaar is vanuit het net. Onze Dolphin batterij is geplaatst als buffer. De batterij wordt geladen op momenten dat de stroomvraagd laag is, en kan tijdens productie-uren de gewenste piekstroom van 63A leveren aan de freesmachine.


Tiger voor uitbreiden productie Arnhem


Onze klant Freudenberg Household products heeft een nieuwe machine gekocht waarmee het productieproces versnelt kan worden. De machine vraagt om een piekstroom van 125A, terwijl er slechts 32A beschikbaar is vanuit het net. Onze Tiger batterij is geplaatst als buffer. De batterij wordt geladen op momenten dat de stroomvraagd laag is, en kan tijdens productie-uren de gewenste piekstroom van 125A leveren aan de machine.


DC-snelladen met zonne-energie Jan BakkerBel 010 - 307 4685 en wij vertellen u graag hoe we u kunnen helpen met het tijdelijk vergroten van een aansluiting.