Over onsHet Rent a Battery Team

Ons enthousiaste team staat dagelijks klaar voor haar klanten om schone tijdelijke energievoorzieningen te realiseren. Klantgerichtheid, persoonlijke aandacht en service staan daarbij voorop. Wanneer nodig kunnen we zeer snel schakelen, bij ons geen keuzemenu's en lange wachttijden.
Missie en Visie

Missie:  Onze missie is het bieden van een schone en stille mobiele energievoorziening, waardoor iedereen overal en altijd gebruik kan maken van hernieuwbare energie. Dit doen wij door het ter beschikking stellen van mobiele batterijsystemen.

Visie:  Wij voorzien een wereld die grotendeels draait op duurzame energie. Dankzij technologie voor energieopslag is deze duurzame energie altijd en overal beschikbaar.
Kernwaarden

Service:   Persoonlijk contact en gericht advies staan bij ons centraal. Ook als u geen energie-expert bent kunnen wij u altijd begeleiden richting de meest geschikte batterij. Dat kan telefonisch of per e-mail.

Kwaliteit:  Wij werken alleen met bewezen technologie, die geschikt is voor de gewenste toepassing. Daarbij kiezen we altijd voor A-merken, en onderhouden we uitstekende relaties onze toeleveranciers. Ook in onze dienstverlening streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van advisering, service en transport.

Al onze medewerkers zijn in het bezit van de benodigde opleidingen en certificaten. Onze leidinggevenden bezitten een VCA-VOL certificaat. Daarnaast beschikken onze monteurs over de vereiste NEN 3140 certificaten voor de bedrijfsvoering van elektrische installaties - laagspanning.

Duurzaamheid:  wij streven naar een wereld die 100% draait op duurzame energie. Daarom verhuren we alleen systemen die 100% uit batterijen bestaan. Wanneer er toch een dieselgenerator nodig is bij een project, leveren we die in samenwerking met een van onze betrouwbare partners.
Trotse zuster van StoredEnergy

Rent a Battery is een zusterbedrijf van StoredEnergy. Sinds 2016 is StoredEnergy projectontwikkelaar en adviesbureau op het gebied van energieopslagsystemen. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd met batterijleveranciers, klanten, energiemaatschappijen en netbeheerders. Door de ruime ervaring in vele projecten weet StoredEnergy precies wat er wel en niet mogelijk is met batterijen.

Steeds vaker vroegen klanten of batterijen ook te huur waren. Dit leidde tot het opzetten van een apart bedrijf voor de verhuuractiviteiten: Rent a Battery B.V.. Wij hebben verschillende merken batterijen in huis, en werken onafhankelijk van leveranciers. Op deze wijze kunnen we altijd de beste batterij-oplossing bieden voor ieder mobiel energievraagstuk.Vacatures

Bekijk hier onze vacatures.