Over ons

Onze visie en missie

Visie:  Wij voorzien een wereld die grotendeels draait op duurzame energie. Dankzij technologie voor energieopslag is deze duurzame energie altijd en overal beschikbaar.


Missie:  Onze missie is het bieden van een schone en stille mobiele energievoorziening, waardoor iedereen overal en altijd gebruik kan maken van hernieuwbare energie. Dit doen wij door het ter beschikking stellen van mobiele batterijsystemen.Trotse zuster van StoredEnergy

Rent a Battery is een zusterbedrijf van StoredEnergy. Sinds 2016 is StoredEnergy projectontwikkelaar en adviesbureau op het gebied van energieopslagsystemen. Het bedrijf heeft een uitgebreid netwerk opgebouwd met batterijleveranciers, klanten, energiemaatschappijen en netbeheerders. Door de ruime ervaring in vele projecten weet StoredEnergy precies wat er wel en niet mogelijk is met batterijen.


Steeds vaker vroegen klanten of batterijen ook te huur waren. Dit leidde tot het opzetten van een apart bedrijf voor de verhuuractiviteiten: Rent a Battery B.V.. Wij hebben verschillende merken batterijen in huis, en werken onafhankelijk van leveranciers. Op deze wijze kunnen we altijd de beste batterij-oplossing bieden voor ieder mobiel energievraagstuk.Vacatures

Bekijk hier onze vacatures.


Kernwaarden 

Service:  Persoonlijk contact en gericht advies staan bij ons centraal. Ook als u geen energie-expert bent kunnen wij u altijd begeleiden richting de meest gerichte batterij. Dat kan telefonisch of per e-mail.


Kwaliteit: Wij werken alleen met bewezen technologie, die geschikt is voor de gewenste toepassing. Onze batterijen zijn eenvoudig te bedienen. Ook in onze dienstverlening streven wij naar de hoogste kwaliteit op het gebied van advisering, service en transport.


Duurzaamheid: Wij streven naar een wereld die 100% draait op hernieuwbare energie. Daarom bieden we alleen systemen die 100% uit batterijen bestaan. Benzine en diesel zijn bij ons verleden tijd.Het Rent a Battery Team


Ons enthousiaste team staat dagelijks klaar om mooie uitdagingen op te pakken op het gebied van schone tijdelijke energievoorzieningen!