Excl. BTW Incl. BTW

2.0 kWh batterij 'Camel'

1 dag 65,00
Excl. BTW
1 week 130,00
Excl. BTW

Producteigenschappen

Capaciteit
2.0 kWh
Vermogen
2.0 kW
Lengte
42 cm
Hoogte
39 cm
Breedte
28 cm
Gewicht
27 kg
Omstandigheden
indoor
Battery type
Li-ion
Voltage
230 V
Type connectoren power out
2x AC 230 V, 4x USB, 1x USB C, 1x DC5521 (12 V, 3 A)

Omschrijving

Let op: alleen op te halen in Schiedam of bezorging per koerier

 

Beschrijving

Onze draagbare krachtpatser! Deze batterij wordt standaard geleverd met maximaal 2 kWh aan bruikbare energie. De batterij kan in een paar uur opgeladen worden aan ieder 230 V stopcontact. De batterij is voorzien van 2 standaard 230 V aansluitingen, waarmee in totaal tot 2000 W aan vermogen geleverd kan worden. Ook is de batterij voorzien van USB-aansluitingen voor het opladen van telefoons. Zeer geschikt als mobiele bron van stroom voor beeld en geluid, oplader van gereedschappen, een magnetron, ventilator of andere apparatuur. Ook geschikt als noodstroomvoorziening voor huishoudelijke apparatuur zoals cv-ketels, koelkasten en wifi-routers.
Geschikt voor:

  • Events
  • Serverruimte / UPS-noodstroom
  • Indoor
  • Oplader van accu's

 

Wil je weten hoe lang je met deze batterij kan doen? Kijk dan in onderstaande tabel, of laat je adviseren door een van onze medewerkers.

 Aan bovenstaande tabel kunnen geen rechten worden ontleend. De tijdsduur is afhankelijk van het gevraagde vermogen en de specifieke toepassing van de aangesloten apparatuur. Alle batterijen hebben een eigengebruik die ten koste gaat van de bruikbare capaciteit. Bij langdurig gebruik zal dit meer invloed hebben.

Een beoordeling toevoegen