500kWh batterijcontainer 'Grizzly'

1 week 3.250,00

Excl. BTW

4 weken 13.000,00

Excl. BTW

500kWh batterijcontainer 'Grizzly'
>
  • 500kWh batterijcontainer 'Grizzly'
  • 500kWh batterijcontainer 'Grizzly'
  • 500kWh batterijcontainer 'Grizzly'
<

Producteigenschappen

Capaciteit
500 kWh
Bruikbare capaciteit
450 kWh
Vermogen
250 kVA
Vermogen
200 kW
Lengte
299 cm
Hoogte
259 cm
Breedte
244 cm
Gewicht
9000 kg
Omstandigheden
Outdoor / IP42
Battery type
Li-ion LFP
Voltage
400V / 230V
Type connectoren power out
400A Powerlock, 1x 400V 63A CEE, 1x 400V 32A CEE, 3x 230V 16A (uitbreidbaar met paddenstoel)
Type connectoren power in
400A Powerlock, 400V 63A CEE, 400V 32A CEE
Temperaturen
-25C tot +45C

Omschrijving

Algemeen

Onze grootste en krachtigste batterij. Ideaal om in te zetten op plekken waar tijdelijk veel energie benodigd is, of om pieken op te vangen waar een aansluiting te klein is. Zero-emissie, stil en betrouwbaar.

De batterij is te combineren met andere energiebronnen zoals netaansluitingen (peak shaven), andere batterijen of een diesel aggregaat (hybride). Inzet resulteert in besparingen tot 100% op verbruik van diesel en CO2 uitstoot tegen vergelijkbare of lagere kosten.

De batterij is eenvoudig in bedrijf te stellen. Aansturing en monitoring is lokaal mogelijk via het scherm, of op afstand via een portal. Dankzij ons online portal heb je altijd inzicht in je energieverbruik en staat van de batterij. 

Meer vermogen nodig? De Grizzly kan gekoppeld worden met een tweede Grizzly, en een vermogen leveren van 500kVA en capaciteit van maar liefst 1.000kWh.

Peak Shaving

De Grizzly is onze meest krachtige batterijcontainer voor stroomvraagstukken met hoge vermogens. Deze wordt veelal ingezet om de pieken op te vangen die een netaansluiting of generator niet kan leveren. Op deze manier kan de batterijcontainer hoge vermogenspieken leveren die met de beschikbare netaansluiting niet geleverd hadden kunnen worden. Op een later moment zal de batterijcontainer weer opladen vanuit het net.

  • Elke netaansluiting vanaf 32A kan uitgebreid worden om een continu vermogen van 200kW te leveren.
  • Kortstondig kunnen er nog veel hogere vermogens geleverd worden.
  • Ook zeer geschikt om pieken op te vangen bij aggregaten.

UPS

De Grizzly heeft een UPS functionaliteit:

  • Wanneer het net door een stroomstoring wegvalt zal de batterijcontainer automatisch de stroomvoorziening naar de belastingen overnemen.
  • Dit gebeurt zo snel (binnen 20 milliseconden) dat elektronische apparaten, zoals computers, ongestuurd kunnen blijven functioneren.
  • Connecties op een aansluiting van 32A en 63A.
  • Vraag naar de mogelijkheden!

Off-grid (eilandbedrijf)

Bij een off-grid stroomvoorziening voor de korte termijn, zoals feesten, festivals en evenementen, kan een stand-alone configuratie de oplossing zijn. De batterijcontainer wordt vol afgeleverd en kan direct in gebruik genomen worden. Stil, emissieloos en volledig onafhankelijk van het net, dus op elke locatie te realiseren! Samen maken we een inschatting van uw verwachte verbruik, zodat uw evenement van begin tot eind van elektriciteit voorzien blijft. Met ons online platform heeft u altijd inzicht in het verbruik en de nog beschikbare energie. Zo kunt zonder zorgen uw evenement organiseren!

Hybride: in combinatie met dieselaggregaat

Wanneer er geen netaansluiting beschikbaar is, is een dieselaggregaat soms onvermijdelijk. Desondanks wilt u uw stroomvoorziening natuurlijk zo groen mogelijk regelen. De hybride configuratie met een batterijcontainer biedt hierbij twee belangrijke voordelen. Ten eerste kan het aantal draaiuren sterk verminderd worden. Ten tweede wordt de lage efficiëntie van de dieselaggregaat bij lage vermogens vermeden, en draait hij alleen op optimale efficiëntie om de batterijcontainer in een paar uur op te laden. Zo kan deze configuratie tot meer dan 80% in draaiuren, dieselgebruik en uitstoot besparen!

Tarieven

De verhuurtarieven zijn gegeven op weekbasis. Neem contact op voor tarieven die gelden bij langere verhuurperiodes.

Tarieven zijn inclusief advies, service, verzekering en inbedrijfstelling. Exclusief transportkosten. 

Een beoordeling toevoegen