Excl. BTW Incl. BTW

0.5 kWh batterij 'Butterfly'

1 dag 35,00
Excl. BTW
1 week 70,00
Excl. BTW

Producteigenschappen

Capaciteit
0.5 kWh
Bruikbare capaciteit
0.4 kWh
Vermogen
0.3 kW
Lengte
26 cm
Hoogte
19.5 cm
Breedte
19 cm
Gewicht
6.2 kg
Omstandigheden
indoor/outdoor
Battery type
Li-ion
Voltage
230 V
Type connectoren power out
2x AC 230 V, 2x USB, 1x USB C, 1x DC5521 (12 V, 3 A)

Omschrijving

Let op: alleen op te halen in Schiedam of bezorging per koerier

 

Deze batterij wordt standaard geleverd met tot 0.5 kWh aan bruikbare energie. De batterij kan daarnaast in een paar uur opgeladen worden aan ieder 230 V stopcontact. Optioneel wordt een draagbaar zonnepaneel meegeleverd, waardoor je nog langer van de batterij gebruik kan maken. De batterij is voorzien van 2 standaard 230 V stopcontacten, waarmee in totaal tot 300 W aan vermogen geleverd kan worden. Ook is de batterij voorzien van een 12 V, 9 A DC aansluiting, voor bijvoorbeeld het opladen van telefoons via USB of voeden van led-verlichting. 

Zeer geschikt als mobiele bron van stroom voor beeld en geluid, oplader van laptops, opladen van gereedschapaccus of andere kleinere apparatuur.

Geschikt voor:

  • Events 
  • Bouwketen 
  • Outdoor
  • Oplader
  • Recreatie 
  • UPS-noodstroom

Aan bovenstaande tabel kunnen geen rechten worden ontleend. De tijdsduur is afhankelijk van het gevraagde vermogen en de specifieke toepassing van de aangesloten apparatuur. Alle batterijen hebben een eigengebruik die ten koste gaat van de bruikbare capaciteit. Bij langdurig gebruik zal dit meer invloed hebben.

Een beoordeling toevoegen