Accu huren Bouwplaats

Bent u op zoek naar een duurzame en geluidloos alternatief voor een stroomaggregraat? Wij van Rent A Battery bieden altijd een passende oplossing. Met onze mobiele stroomvoorziening kunnen wij uw bouwaansluiting of bouwplaats voorzien van een duurzame optie voor de energievoorziening. We hebben verschillende formaten batterijen beschikbaar voor uw bouwproject.

 

Onze duurzame batterijen zijn uitgerust met een stevige behuizing. U hoeft dus niet bang te zijn voor het aanrichten van schade bij het gebruik van een accu op uw bouwplaats. Eventueel leveren we ook zonnepanelen als aanvulling op de accu’s. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bouwproject of bouwplaats niet zonder stroom zit.

 

Wilt u advies over het soort accu u nodig heeft voor uw bouwplaats? Neem contact met ons op, dan kunnen wij samen met u kijken naar de beste oplossing, voor uw bouwproject. Zo bent u ervan verzekerd dat uw bouwproject genoeg stroom tot zijn beschikking heeft.

 

Waarom werken met Rent A Battery?

       Onze mobiele batterijen voorzien de bouwplaats van een stille, schone bron van energie en stroom.

       We verhuren ook compacte zonnepanelen geschikt voor gebruik met de batterijen. Deze zonnepanelen zijn compact en opvouwbaar, u kunt ze dus eenvoudig vervoeren.

       We beschikken over een gevarieerd assortiment aan batterijen en bijbehorende accessoires. We hebben verschillende keuzes in draagbare mobiele stroomvoorziening, maar bijvoorbeeld ook groene batterij-trailer’s met meer vermogen. We hebben een aanbod voor een tal van verschillende bouwprojecten.

       U hoeft zich geen zorgen te maken over het lawaai van onze mobiele stroomvoorziening. Vergelen met aggregaten zijn onze duurzame accu’s vrijwel geluidloos.

 

Bekijk ons assortiment.


Draagbare batterijen
Batterijcontainers