Accu huren Evenementen

Heeft u binnenkort een evenement, zoals bijvoorbeeld een sportevenement, foodtruck of ander soort festival? Dan kunnen wij van Rent A Battery u voorzien van een duurzame batterij voor de stroomvoorziening. Wij beschikken over verschillende type mobiele stroomvoorzieningen. Zo bent u ervan verzekerd dat uw evenement voorzien is van voldoende stroom. Wij bieden een alternatief voor fossiele brandstof als stroomvoorziening op evenementen.

 

Wij beschikken over verschillende duurzame batterijen, geschikt voor grote en kleine evenementen. De accu’s zijn gemaakt met een krachtige behuizing, u hoeft dus niet bang te zijn voor eventuele schade bij gebruik op evenementen. 100% zeker zijn van voldoende duurzame energie? Maak dan gebruik van onze compacte zonnepanelen. Speciaal ontworpen voor gebruik met onze batterijen.

 

Ziet u door de batterijen het bos niet meer? Dat begrijpen wij. Daarom willen wij u helpen bij het vinden van de juiste mobiele stroomvoorziening voor op uw evenement. Voor al uw vragen kunt u contact opnemen met ons. Op deze manier kunnen we samen zorgen voor een stille en schone stroomvoorziening op uw evenement.

 

Waarom werken met Rent A Battery?

       Onze mobiele accu’s maken bijna geen geluid. U heeft dus geen last van lawaai op uw evenement.

       Zeer populair in de filmindustrie als voeding voor licht, geluid en beeld.

       Door te kiezen voor een duurzame accu van Rent A Battery heeft u een directe impact op een vermindering in dieselgebruik.

       U kunt uw installatie een langere tijd gebruiken door dit te combineren met onze compacte opvouwbare zonnepanelen. Hierdoor gaat uw batterij een langere tijd mee.

       Naast het verhuren van mobiele stroomvoorzieningen zorgen wij er ook voor dat de apparatuur van uw evenement allemaal voorzien is van stroom, met bijbehorende accessoires.

 

 

Bekijk ons assortiment.