Accu huren Kamperen

Bij Rent A Batterij is het mogelijk om een mobiele stroomvoorziening te huren voor tijdens het kamperen. Wij bieden verschillende modellen accu’s aan die u voorzien van duurzame energie. Zo hebben wij onder andere draagbare accu’s met meerdere stopcontacten. Ideaal voor een weekend kamperen, of andere recreatieve activiteiten.

 

De duurzame accu’s zijn voorzien van een krachtige behuizing. Dit maakt ze ideaal voor onderweg. U hoeft niet bang te zijn dat u schade aanricht bij de accu’s van Rent A Battery. De accu kunt u gebruiken voor bijvoorbeeld verlichting, het opladen van verschillende elektronische apparaten of bijvoorbeeld een koelkast.

 

Wilt u zeker weten dat Rent A Battery een accu kan voorzien voor uw kampeertocht? Neem dan contact met ons op, zo kunnen wij u garanderen van een mobiele stroomvoorziening geschikt voor uw kampeertrip of recreatieve uitje.

 

Waarom werken met Rent A Battery?

       Onze mobiele accu’s zijn op een groene manier voorzien zijn van stroom. U heeft een directe impact op verminderd diesel verbruik.

       We verhuren ook compacte zonnepanelen geschikt voor gebruik met de accu’s. Deze zonnepanelen zijn compact en opvouwbaar, u kunt ze dus eenvoudig meenemen.

       We beschikken over een gevarieerd assortiment aan accu’s en bijbehorende accessoires. We hebben verschillende keuzes in draagbare mobiele stroomvoorziening, maar bijvoorbeeld ook groene accu-trailer’s met meer vermogen.

       Geniet van de rust van de natuur dankzij de bijna stille mobiele stroomvoorzieningen. Zo kunt u ongestoord kamperen zonder de rust van de natuur te verbreken.


Bekijk ons assortiment.


Draagbare batterijen
Batterijcontainers