Batterij huren Maastricht

Batterij als alternatief voor aggregaat

Heb je stroom nodig voor beeld, geluid, verlichting, koeling of andere apparatuur op een locatie waar geen netstroom beschikbaar is? En wil je je medewerkers of gasten niet blootstellen aan stinkende en vervuilende stroomaggregaten?  Met onze batterijen lever je stroom voor bijvoorbeeld beeldschermen en projectoren, geluidsapartuur, verlichting, gereedschap of huishoudelijke apparaten. Onze mobiele en draagbare batterijen zijn voorzien van de bekende 230V of 400V stopcontacten en zijn geschikt voor zowel indoor- als outdoorgebruik.


#Missionzero Maastricht en de energietransitie

Volgens Gemeente Maastricht moet de energietransitie passen in het Maastrichtse karakter van compacte, monumentale stad met een weids landschap. Met een accu kan steeds vaker een volwaardig alternatief geboden worden voor de tijdelijke stroomvoorziening van bijvoorbeeld bouwplaatsen of festivals. Vervuilende aggregaten voor de stroomvoorziening zijn steeds minder vaak noodzakelijk. Hierbij wordt aansluiting gevonden bij #Missionzero Maastricht!


Maatwerk kan geregeld worden

Wij draaien onze hand niet om voor een uitdagend project. Moet de batterij op een speciale locatie geplaatst worden? Heb je extra zonnepanelen nodig om de batterijen op te laden? Of wil je graag een kabelhaspel om de stroom tot tientallen meters verderop te brengen? Wij denken graag mee en bieden maatwerkoplossingen voor speciale projecten.


Ons pickup-point in Maastricht

In 2021 hebben wij een pickup-point geopend voor onze draagbare accus in Maastricht: Randwyksingel 7A. Een ideale locatie, vlak bij het centrum en eenvoudig bereikbaar vanaf de snelwegen in Nederland en België. De batterijen kunnen hier op afspraak worden opgehaald en teruggebracht. Reserveren kan telefonisch of eenvoudig via onze webshop.