Batterij huren Groningen

Batterij als alternatief voor aggregaat

Heb je stroom nodig voor beeld, geluid, verlichting, koeling of andere apparatuur op een locatie waar geen netstroom beschikbaar is? En wil je je medewerkers of gasten niet blootstellen aan stinkende en vervuilende stroomaggregaten? Kijk dan eens naar ons assortiment batterijen. Onze draagbare en mobiele baterijen kunnen als tijdelijke stroomvoorziening worden gebruikt tijdens festivals en evenementen, op bouwplaatsen en op iedere andere plek waar je tijdelijk een stopcontact nodig hebt. De toepassingen zijn eindeloos: met onze batterijen lever je stroom voor bijvoorbeeld beeldschermen en projectoren, geluidsapartuur, verlichting, gereedschap of huishoudelijke apparaten. Onze mobiele en draagbare batterijen zijn voorzien van de bekende 230V of 400V stopcontacten en zijn geschikt voor zowel indoor- als outdoorgebruik.


Groningen zet in op schone lucht

De stad Groningen werd in 2020 uitgeroepen tot schoonste stad van Nederland. En de provincie Groningen sloot zich in 2021 aan bij het Schone lucht akkoord. In Groningen hebben dieselaggregaten geen toekomst. Op schepen zijn generatoren reeds verboden. Wij verwachten dat dat in de toekomst verder uitgebreid zal worden naar vervuilende dieselaggregaten en generatoren. Met een accu kan steeds vaker een volwaardig alternatief geboden worden voor de tijdelijke stroomvoorziening van bijvoorbeeld bouwplaatsen of festivals. Wij helpen hier graag bij.


Maatwerk kan geregeld worden

Wij draaien onze hand niet om voor een uitdagend project. Moet de batterij op een speciale locatie geplaatst worden? Heb je extra zonnepanelen nodig om de batterijen op te laden? Of wil je graag een kabelhaspel om de stroom tot tientallen meters verderop te brengen? Wij denken graag mee en bieden maatwerkoplossingen voor speciale projecten.


Ons pickup-point in Groningen

In juni 2021 hebben wij een pickup-point geopend voor onze draagbare accus in Groningen op de Burgemeester J.G. Legroweg 45A in Eelde. Een ideale locatie, vlak bij de oprit naar de A28. De batterijen kunnen hier op werkdagen tussen 8 en 17 uur worden opgehaald en teruggebracht. Reserveren kan telefonisch of eenvoudig via onze webshop.